Virkistävää Pääsisäistä kaikille ystäville, naapureille ja muille tutuille! Jos liikutte meilläpäin, poiketkaa!

Tervetuloa!

 

Olen ite-taiteilija. lähes koko ikäni olen vapaa-ajat viettänyt kynä tai pensseli kädessä, joten kaikenlaista taidetta on vuosien varrella syntynyt paljon. Kerran päätin jo lopettaa kaiken taiteilun, kun kaikkialla on tauluja ja muita töitä ihan liikaa. Tulin toisiin aatoksiin viime kesänä ja sen seurauksena minulla on nyt kotipihassani ikioma "arreaitta", jonne pääsen kesällä tekemään lisää taidetta... Siellä on jo paljon kaikenlaista ja avaan mielelläni ovet aina, kun kotona ollaan, jos haluat tulla sinne shoppailemaan tai vaan katselemaan.

En halua myöskään heittää pois hyviä ja käyttökelpoisia esineitä. Ja toivon näiden kotisivujeni avaulla saavani kiertoon sitä, mitä en enää itse tarvitse. Osa on jopa täysin uutta, mutta minulle tarpeetonta tavaraa. Tule ihmeessä katsomaan, jos yhtään tippaa kiinnostaa! 

Sitä mukaan, kun kevät etenee siirryn maalailemaan ainakin kiviä Aarreaittaan.Avoimet ovet ajattelin pitää ainakin sunnuntaina, 22.4. ja helatorstaina,10.5.Varmimmin paikalla klo 12-15 mutta jos olen kotona, enkä aitassa, minut voi hätyyttää paikalle soittamalla puhelimella tai ovikellolla Cool 

Aittaan on helpo löytää, kun ajaa 100-150 m Golf Talman ohi. Ota yhteyttä s-postilla, titta@elisanet.fi  tai puhelimella 0400431300.  TERVETULOA!

Iso osa tavaroista on tilattavaissa myös verkkokaupasta suoraan!