Titan Aarreaitta

Aitassa on kaikenlaista kivaa, poikkea katsomaan, kun liikut hoodeilla

Nygårdintie 131, Talma

Jos et vielä tiedä, mitä kaikkea kivaa itselle tai tahjaksi Aarreaitastani voit löytää, tule ihmeessä katsomaan! 

                                            ********************

Titanpuoti ei oikeastaan ole mikään puoti...se on elämäntapani. Teen käsilläni kaikenlaista ja tuotteet voivat olla tauluja, koriste-esineitä, elämänohjeita, rentoutumista...aina tilanteen mukaan. Varsinaista myytävää ovat taulut ja erilaiset koriste-esineet, kuten maalatut kivet. Koska en myy mitään päätoimisesti, puoti-nimityskin on vähän harhaanjohtava, mutta näillä nennään, kunnes parempi keksitään!

Taidetuotannon lisäksi olen intohimoinen kierrättäjä. Nykyisn ostan hyvin harvoin mitään uutta tavaraa ja sen vuoksi yritän pitää sivuilla myös jonkinlaista luetteloa niistä tavaroista, jotka ovat liikaa meillä. Sitä kannattaakin vilkaista ana kun tekee mieli jotain uutta!

Sielultani olen ite-taiteilija. Eläkkeellä oleva sellainen ja ollut aina kiinnostunut myös yhteiskunnallisista asioista, mutta muutaman vuoden politiikassa mukana olleena, tulin siihen tulokseen, että politiikka ja demokratia eivät kulje käsikkäin, joten päätin viettää eläkeaikaani taiteen ja kirjoittamisen parissa. Se oli luonnollista, koska lähes koko ikäni olen vapaa-ajat viettänyt kynä tai pensseli kädessä, joten kaikenlaista taidetta on vuosien varrella syntynyt paljon. Kerran päätin jo lopettaa taiteilun, kun kaikkialla on tauluja ja muita töitä ihan liikaa. Tulin toisiin ajatuksiin kesällä 2017 ja sen seurauksena minulla on nyt ikioma "Aarreaitta",Golf Talman naapurustossa. Otan sinne mielelläni vastaan vierailijoita ja joskus pidän myös ns." avoimia ovia" . Niistä ilmoitan aina pari viikkoa etukäteen.

Tule tutustumaan!

Sinua odotellen   Titta

 

 titta@elisanet.fi 

Aloitin tiistaikirjeiden kirjoittelun pari vuotta sitten,Blogialustani muuttui kesken kaiken ja siirsin sitten blogin Joulukuussa kokonaan kotisivuille. Sieltä niitä on helppo käydä lukaisemassa.

Helmikuussa jouduin sairastumisen myötä pistämään tiistaikirjeet tauolle, kun aavistin, että tulisi niitä hetkia ja aikoja, jolloin en kirjoittele yhtään mitään Nyt tauko on kestänyt n.7 kk ja kunto nousee kohisten, joten mieli palaa taas kirjoittamiseen...suunnittelen aloittavani tiistairjeiden julkaisun 25.8.2020 . Artikkelin ajastus ei vielkään ole mahdollista, mutta pyrin saamaan ne julkaistua n. klo 11-12 maissa, niin ehtii jokainen halukas päivän aikana sen lukea.

Alustavasti olen ajatellut julkistaa ne sitten erillisenä kirjana 1-2 vuoden välein. Katsotaan nyt sitten miten siinä käy!

👍👎

Kotona ja kylässä- blogia kirjoittelen satunnaisesti, kun olen nähnyt jotain kivoja sisustuksia tai käynyt kivassa kahvilassa tms. Tässä linkki: https://titta.blogi.net