22. syys, 2020

Anteeksi, olen myöhässä!

Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Kirjoittelin tiistaikirjettä   tavalliseen tapaan viikonloppuna. Haluan aina tehdä sen valmiiksi hyvissä ajoin, ettei tule kiire. Minulla oli tiedossa keskiviikolle mielenkiintoinen tapaaminen, josta ajattelin kertoa seuraajilleni. Mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta ja minun oli pakko siirtää tapaamista hamaan tulevaisuuteen, joten tiistaikirjekin odottaa nyt aikaa parempaa.

Uutta tiistaikirjettä e sitten ehtinyt kirjoittaa… joten tässä nyt vaan selitellään ja pyydetään anteeksi.  Mitä ehtimiseen tulee, niin ihan oikeasti nyt en ehtinyt! Minulla oli nimittäin jälleen kerran tutkimusaika Meilahteen aikaisin maanantaiaamuna. Viikonlopun aikana olin huomannut, että jostain syystä jalat olivat turvoksissa ja sanoin tyttärelle, että pitää muistaa pyytää jotain nestelääkettä lääkäriltä samalla kerralla. Kun sitten käveltiin Sairaalan ilmoittautumispisteeseen, huomasin, että aloin puuskuttaa pienen veturi lailla jo ihan pienen matka kävelyn jälkeen...en voinut ymmärtää, mitä nyt oli tapahtunut...minähän olin jo aika kivassa kunnossa leikkauksen jäljiltä  ja nyt en meinannut pystyssä pysyä!

Tutkimus, johon olin mennyt, oli   ok, ja lääkäri totesi kaiken olevan kunnossa ja    olimme hyvin iloisia. Sanoin sitten siitä nestelääkkeetä ja hän totesi, ett parempi olisi ottaa yhteyttä omaa terveyskeskuslääkäriin. Epäilin, saako sinne noin vaan aikoja ja läääri ietti hetken ja totesi, että ok. Tehdään muutama lisäkoe niin saadaan vähän pohjatietoa.

Paljastui sitten, että taustalla olotilassani oli sydämen vajaatoiminta !

Siirsivät minut ambulanssikyydillä Porvoon sairaalaan! - Ei ollut siis mitään mahdollisuutta  kirjoitella uutta tiistaikirjettä, eikä muutakaan . Mutta en siis voinut asialle yhtikäs mitään.Yrittäkää kestää! En ajatellut ottaa tavakseni. Kotiuduin sairaalasta tänään ja alan kohta suunnitella sitä peruuntunutta tapaamista, jos vaikka jo ensi tiistaiksi saisin sen hoidettua, niin päästäisiin  asiaan taas !

Nauttikaa keväisen lämpimästä syysviikosta! Ja nähdään ensi tiistaina!