3. tammi, 2022

Johdanto

Hei!

 

Tästä alkaa kolmas tiistaikirjesarja.  Ensimmäinen tiistaikirje ilmestyi samoihin aikoihin, kun Posti teki päätöksen olla jakamatta kirjeitä tiistaisin. Numero 1 julkaistiin 2.10.2018.  Vanhana Posti-teleläisenä koin sen melkein häväistyksenä josta  oli aistittavissa se, että asiakkaasta ei todellakaan siinä talossa enää välitetä. Toki myönnän, että suuri osa viestityksestä on siirtynyt sähköisiin kanaviin, mutta kirjeposti on kuitenkin osalle kansalaisia peruspalvelu, joka on ollut luotettava ja helppo. No, ei ole enää.

Poistan verkosta nyt samalla nämä aikaisemmat tiistaikirjeet, etteivät ne rasita koneen muistia. Säilytän ne kuitenkin itselläni ja harkitsen jossain vaiheessa niiden julkaisemista omakustanteena, koska niissä kuitenkin on joiltain osin mukana palasia elävästä elämästä, joka ei nykyisin enää välttämättä säily missään myöhempää tutkiskelua varten. Näin tämän ajan tapahtumia voi myöhemmin sitten lukea, jos ei muut, niin oma jälkikasvu ja heidän lapsensa jne.

Tätä kolmatta osaa ajattelin kirjoitella entistä enemmän blogimaisesti ja tavallaan vähän päiväkirjanomaisesti. Katsotaan sitten, onnistunko.

Olisin iloinen, jos sinä lukijana edes joskus lähettäisit minulle palautetta  tai kertoisit, mitä ajatuksia kirjeet sinussa ovat herättäneet ja tietysti olisi kiva tietää myös, miksi olet alkanut seuraamaan näitä kirjeitä.—Tällä tietysti yritän motivoida itseäni tähän suht säännölliseen kirjoittamiseen.     

Terkuin Titta