Aarreaitta

Nyt aitta on valmis, tai niin valmis kun sen nyt voi saada ennen talvea.Avajaiset pidettiin 25.11. ja seuraavat kolme viikonloppua ovet olivat auki  kolme tuntia/ päivä. Mitään sen suurempaa infoa asiasta en järjestänyt, mutta naapurustolle ja ystäville kerroin asiasta-Ja FB:ssa olin sen suhteen myös aika avoin. Kovin paljoa ei kävijöitä ollut, mutta ilahduttavaa oli se, että kaikki, jotka poikkesivat, pitivät aitasta ja moni naureskeli, että se on kuin se olisi aina ollut siinä. Yksi pariskunta kertoi hieraisseensa silmiään, kun oltuaan kauppreissussa pari tuntia, paltessa oli mökki pystyssä, eikä sitä ennen mitään! - No, se olikin kyllä lännen nopeinta toimintaa: siitä kun auto peruutti pihaan, meni tunti kymmenen minuuttia, kun auton perävälot enää näkyivät ja homma oli valmis. Voi se olla, että vähän silmiä on tehnytkin mieli hieraista!

Tänään, 17.12.-17 Aarreaitan sinään naulattiin aitan nimen kertova kyltti! 

Huomisesta alkaen se on työhuooneenani, mutta se toimii Titanpuotin verkkokaupan konkreettisena esittelypaikkana ja katsomaan voi tulla sopimalla asiasta esim. s-postilla etukäteen. Nähdään!

Aitan perustus on tehty ja kaikenlaista sen sisustamiseen liittyvää on hankittu. Paljon varmaan pitää vielä hankkia, mutta kaikkein tärkeimmät kalusteet on nyt kuitenkin jo olemassa, joko kotona, mökillä tai jossain, mistä ne on helppo sitten siirtää aittaan, kun se on tullut ja kun se on ensin maalattu sisältä ja ulkoa. 

Iso toiveeni on, että voisin pitää Aitan avajaiset joskus joulukuun alkupuolella, mutta paljon on tekemistä ennen sitä ja kun kaikki tekeminen ei riipu ainoastaan minusta, on mahdotonnta vielä lyödä lukkoon mitään määrättyä paivää. Mutta heti, kun päivämäärä on selvillä, pistän sen näkyviin myös tänne. (Alustava ajatus onkin nyt 25 tai 26.11. klo 12-15...voi olla, että avajaiset pidetään molempina päivinä, koska aitta kuitenkin on niin pieni, ettei sinne isoa porukkaa kerralla mahdu)

 

Toinenkin unelma

Kun tuli täyteen pyöreitä taas kerran, poika tivasi, mitä haluan lahjaksi. - En halunnut mitään. Tavaraa on jo muutenkin liikaa! Mutta mutta, sitten se vesseli keksi kysyä, eikä minulla oikeasti ole unelmia..no juu, onhan niitä ja tulee aina olemaankin. Yksi sellainen on jo muutaman vuoden ollut, että saisi tuonne kotitien alkuun ison kiven, ikäänkuin maamerkiksi, mistä kotiin käännytään. Monen mutkan jälkeen sinne tuli eilen, siis 24.9.2017 kaksi isoa kiveä! Eli taas yksi unelma toteutui! - Kannattaako siis unelmoida??!!!