Aarreaitan synty

Syksyllä 2017 pihaan tuotu aitta, minun työhuoneeni,heräsi eloon kevään etenemisen myötä. Kovin paljoa ei vielä kävijöitä ole ollut, mutta ilahduttavaa on se, että kaikki, jotka ovat käyneet tai kommentoineet asiaa jotenkin, ovat pitäneet  aitasta ja moni on sanonut, että se on kuin se olisi aina ollut siinä. Yksi pariskunta kertoi hieraisseensa silmiään, kun oltuaan kauppreissussa pari tuntia, palatessa oli mökki pystyssä, eikä sitä ennen mitään! - No, se olikin kyllä lännen nopeinta toimintaa: siitä kun auto peruutti pihaan, meni tunti kymmenen minuuttia, kun auton perävälot enää näkyivät ja homma oli valmis. Voi se olla, että vähän silmiä on tehnytkin mieli hieraista!

Aarreaitan seinään naulattiin aitan nimen kertova kyltti ja Aitta on saanut maalipinnat ikkunapuitteita ja terassin sisäkattoa lukuunottamatta... Tervetuloa tutustumaan!

 

 

Historiaa ja unelmia

Aitan perustus on tehty ja kaikenlaista sen sisustamiseen liittyvää on hankittu. Paljon varmaan pitää vielä hankkia, mutta kaikkein tärkeimmät kalusteet on nyt kuitenkin jo olemassa, joko kotona, mökillä tai jossain, mistä ne on helppo sitten siirtää aittaan, kun rakennus on tullut ja kun se on ensin maalattu sisältä ja ulkoa. 

Toiveeni, tai unelmani on, että ystävien lisäksi sipoolaiset ottaisivat Aitassa piipahtamisen ohjelmaansa aina silloin tällöin. Mitään isoa bisnestä tästä en kuvittele, mutta jos silloin tällöin joku haluaa omakseen tai lahjaksi läheiselleen jonkun työni, se on tietysti mukavaa. Ei näillä kymmenillä enää unelmoida menestyksestä ja maineesta, se on taakse jäänyttä elämää, mutta voihan sitä unelmoida mukavasta tekemisestä eläkepäivinään ja kivoista kohtaamisista ihmisten kanssa... eiköhän ne onnenhippuset niistäkin kerry!

****************************************************************************************************

Tässä yhteydessä on ihan pakko kiittää Sipoon rakennustarkastuksen ja koko yksikön loistavaa ja ihmisläheistä toimintaa lupa-asioiden hoidossa. - Jos kaikilla virkamiehillä olisi edes puolet siitä avuliaisuudesta ja asiallisuudesta, mitä heillä oli, tämä maa olisi todella hyvä paikka elää! Kiitos ja menestystä jatkoon teille ja Sipoolle!

 

Toinenkin unelma

Kun tuli täyteen pyöreitä taas kerran, poika tivasi, mitä haluan lahjaksi. - En halunnut mitään. Tavaraa on jo muutenkin liikaa! Mutta mutta, sitten se vesseli keksi kysyä, eikö minulla oikeasti ole unelmia..no juu, onhan niitä ja tulee aina olemaankin. Yksi sellainen on jo muutaman vuoden ollut, että saisi tuonne kotitien alkuun ison kiven, ikäänkuin maamerkiksi, mistä kotiin käännytään. Monen mutkan jälkeen sinne tuli eilen, siis 24.9.2017 kaksi isoa kiveä! Eli taas yksi unelma toteutui! - Kannattaako siis unelmoida??!!!

Kommentit

30.12.2019 23:55

Pirkko Junkkaala

Hei, hauska nähdä sinut täällä! Pitkästä aikaa. Et ehkä muista minua, vaan minäpä muistan sinut! :)